Kuvendi voton sot protokollin e aderimit të Maqedonisë së Veriut në NATO

Parlamenti maqedon voton sot në nje seancë plenare projektligjin e ratifikimit të "Protokollit të traktatit të atlantikut verior për aderimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut". Kuvendi voton dhe projektvendimin për "miratimin e kandidaturave për pozicionit e komisionerëve pranë avokatit të Popullit".

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet