Letra drejtuar Trump bën për spital nusen e djalit të tij

Vanessa Trump, bashkëshortja e djalit të madh të Donald Trump , u shtrua në spital pas hapjes së një letër të dyshimtë drejtuar për vjerrin e saj presidentin amerikan. Letra përmbante një pluhur të bardhë që i shkaktoi asaj menjëherë shqetësime në shëndet. Kështu ajo u dërgua me urgjencë në spital për të marrë ndihmë. Çifti ka pesë fëmijë, megjithëse është e paqartë nëse ndonjëri prej tyre ishte në shtëpi në kohën e incidentit. Policia e Neë Yorkut më vonë deklaroi se kishte analizuar pluhurin misterioz të bardhë dhe se nuk kishte gjetur në të asnjë substancë të rrezikshme. Djali i presidentit u shpreh se fëmijët dhe gruaja e tij janë në të sigurt pas kësaj situae por jëkohësisht u shpreh me keqardhe për të gjithë këta persona që shprehin pikëpamjet e tyre të ndryshme me anë të këtyre veprimeve.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet