Në 2 ditë rojet bregdetare shpëtuan 476 klandestinë në Mesdhe

Janë të paktën 476 emigrantë të cilët u shpëtuan nga shërbimi i rojeve bregdetare spanjolle gjatë dy ditëve, në kohën kur po përpiqeshin të kalonin detin Mesdhe, mbi 15 varka të ndryshme, më të vogla. Emigrantët ishin nisur nga brigjet afrikane. Rritja e fluksit të emigracionit klandestin në këto muajt e fundit është favorizuar dhe nga kushtet atmosferike.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet