Sergei Lavrov

Moska, nëse SHBA prek imunitetin tonë diplomatik, do t'u përgjigjemi njësoj

Autoritet amerikane duhet të evitojnë të prekin imunitetin diplomatik të selive tona në SHBA, përndryshe rezervojmë të drejtën t'u përgjigjemi në formë reciproke. Ministri i jashtëm rus Sergei Lavrov në një deklaratë të dhënë për Interfax, foli për: "inspektime të jashtëligjshme amerikane në selitë diplomatike ruse, në mospraninë e personelit rus, dhe e quajti një akt agresioni i paprecedentë".

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet