Nuk vij se është Netanyahu, Mbreti i marokut braktis samitin

Mbreti i Marokut vendosi të mos marrë pjesë në samitin e krerëve të Afrikës perëndimor, Ecowas, për shkak të prezencës në këtë samit të kryeministrit izraelian Benjamin Netanyahu. Maroku është ndërmjet vendeve të Ligës Arabe që nuk ka vendosur raporte diplomatike me Izraelin. Të dyja kombet gjithsesi mbajnë lidhje tregtare dhe marëdhënie investimesh me vendet e Afrikës perëndimore.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet