Nusja pakistaneze vret 17 vetë në një komplot për të vrarë burrin

Policia pakistaneze thotë se ka arrestuar një grua të sapomartuar për akuzat për vrasje pasi ajo helmoi qumështin e bashkëshortit të saj dhe pa dashje vrau 17 njerëz të tjerë. Shefi i policisë së qarkut Sohail Habib Tajak tha të mërkurën se një gjyqtar i ka lejuar policisë të marrë në pyetje gruan për dy javë. Tajak thotë se gruaja, e cila nuk është identifikuar, ishte e martuar kundër vullnetit të saj në shtator.

Ai thotë se ajo mori një substancë helmuese nga i dashuri i saj javën e kaluar dhe e përziu atë në qumësht për burrin e saj, i cili refuzoi ta pinte atë. Tajak tha se vjehrra e gruas më vonë e përdori qumështin e njollosur për të bërë një pije tradicionale të bazuar në kos dhe i shërbeu 27 njerëzve të familjes së saj të zgjeruar, të cilët u rrëzuan pa ndërgjegje dhe u shtruan në spital. Shtatëmbëdhjetë kanë vdekur dhe 10 janë duke u marrë ndihmen e mjekëve në një spital.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet