Obama: ''të mbrojmë demokracinë''

"Demokracia nuk është e sigurt. Suksesi i Amerikës varet nga pjesëmarrja jonë. Të gjithë ne duhet ta ruajmë, dhe të jemi guardianë të demokracisë sonë": është mesazhi i Obamas, në fjalën e fundit përshëndetëse të fundjavës, që i drejtoi familjeve amerikane. Të premten e ardhshme Obama do të largohet nga Shtëpia e bardhë, ku vjen Donald Trump.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet