Russiagate, Pence punëson një avokat të jashtëm

Zv.presidenti amerikan Mike Pence ka punësuar një avokat personal, jo nga Shtëpia e Bardhë, i cili duhet ta asistojë dhe ta përfaqësojë në hetimet ndaj Russiagate, që po drejtohen nga Prokurori special Robert Mueller dhe komisionet parlamentare të hetimeve. Lajmi u bë publik nga zyra e zv.presidentit, e cila shtoi se avokati ishte Richard Cullen, ish prokuror në Virgjinia.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet