SHBA, arrestohen protestuesit që janë kundër presidentit të ri

Rreth 200 persona janë arrestuar në Los Angeles në natën e tretë radhazi të protestave kundër presidentit të ri të Amerikës Donald Trump. Një marshim për të treten natë rradhazi në rrugët e Amerikës, ku merrnin pjese 3.000 persona ngjalli pakënaqesi tek presidenti i ri i SHBA. Shumë me flamuj amerikanë dhe postera që lexonin 'Ai nuk është presidenti im ", u bë slogani i lëvizjes së protestës që premton për të marrë në rrugë edhe në fundjavë në qytete të ndryshme amerikane.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet