SHBA rishikojnë politikën ndaj Kubës

Donald Trump i cili ndodhet në Miami, do të bëjë publike sot një rishikim të politikës amerikane ndaj Kubës, e cila do të ketë në qender ndalimin e financimit të parave amerikane ndaj ushtrisë dhe shërbimeve sekrete të ishullit, akuzuar se po ushqejnë represionin. Megjithatë nuk do të preken marëdhëniet diplomatike me havanën të vendosura nga Barack Obama dhe marëveshjet të cilat do të mundësojnë që kompanitë navale dhe ajrore amerikane ti shërbejnë ishullit. Lajmi konfirmohet nga burime të pentagonit.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet