Senatori republikan John McCain

Senati lë në fuqi Obamacare
Tre senatorë republikanë kundër Trump

Vota kundër e tre senatorëve republikanë, mes tyre dhe John McCain, ka qenë vendimtare për moskalimin në Senat të projektligjit për heqjen e pjesshme të Obamacare, duke penguar në këtë mënyrë tentativën ekstreme që po bëjnë republikanët për të revokuar dhe zëvendësuar reformën e shëndetësisë së propozuar nga Barack Obama.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet