Shtëpia e Bardhë plan për të zëvendësuar sekretarin e shtetit

Shtëpia e Bardhë ka një për të zëvendësuar sekretarin e Shtetit Rex Tillerson. Presidenti Trump ka mbetur i pakënaqur ndaj tij dhe ka planifikuar që ta zëvendësojë me drejtorin e CIAs, Mike Pompeo. Marëdhënia mes presidentit Trump dhe sekretarit të shtetit Rex Tillerson nuk duket të jetë në momentet më të mira, teksa palët nuk ndajnë qëndrime të njëjta për një sërë çështjesh të politikave të jashtme, si qasja ndaj Iranit dhe Koresë së Veriut.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet