Telegraph: Shqipëria e para në listën e përdoruesve të kokainës

Gazeta britanike “Telegraph” ka publikuar një listë me vendet të cilat kanë përdorim të lartë të kokainës. Vendin e parë e mban Shqipëria, ku pasohet nga Skocia, Anglia dhe Uells. Statistikat më të fundit janë në dispozicion në faqen e internetit të Kombeve të Bashkuara për Drogën dhe Krimin.

Gazeta ka publikuar një hartë ku shtetet janë të ngjyrosura. Ato vende të cilat kanë ngjya më të errëta kanë përdorim të lartë të kokainës. Shqipëria është një ndër këto vende, e ngjyrosur me vishnje të errët.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet