Trump dërgon 4.000 ushtarë të tjerë në Afganistan

Donald Trump do të lejojë dhe dërgimin e rreth 4.000 ushtarëve amerikanë në Afganistan. Lajmi pohohet nga burime të Pentagonit, që shpjegojnë se lajmi do të jepet me shumë mundësi javën tjetër. Objektivi do të jetë ai i prishjes së situatës të ndenjur të një konflikti që Barack Obama e gjeti trashëgimi nga George W. Bush, dhe që ka mbetur i pazgjidhur dhe tani.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet