Trump gati të takojë Putin pas betimit të tij si President

Donald Trump është gati të heqë sanksionet ndaj rusisë, duke filluar që nga vendimet e fundit të administratës Obama në dhjetor, nëse Moska do të tregohet bashkëpunuese: lajmi u dha nga vetë presidenti i Shteteve të bashkuara të amerikës gjatë një interviste për Wall street journal, ku shpjegoi se gjithsesi do ti mbajë të pandryshuara këto sanksione dhe për pak kohë. Trump u shpreh dhe gati për të takuar presidentin rus Vladimir Putin, pas betimit të tij si president më 20 Janar. Donald Trump, pohoi se nuk ka ndërmend të impenjohet mbi politikat e një Kine të vetme, derisa të shohë progres nga ana e pekinit për ndryshimin e praktikave komerciale.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet