Obama duhet t'a kishte frenuar me kohë njeriun-raket

Trump kundër Kim. Presidenti amerikan ka sulmuar udhëheqësin e Koresë së Veriut, duke përsëritur epitetin e "Njeriut-Rakete" dhe duke e akuzuar Barack Obama dhe Hillary Clinton se nuk kishin qenë në gjendje ta ndalonin atë. "Ne duam një botë ku ka vende që bashkëpunojnë me njëra-tjetrën, dhe ne nuk mund të kemi raketa". Presidenti i SHBA Donald Trump i drejtohet udhëheqësit të Koresë së Veriut Kim Jong-un . "Ne po flasim për armët e shkatërrimit në masë, dhe ne nuk mund të lejojmë që populli ynë të rrezikohet, populli amerikan", shtoi Trump. "Nëse Koreja e Veriut sulmon, zgjidhja e vetme është shkatërrimi", tha ai dhe shton se Amerika duhet të kishte ndërhyrë me kohë për të menaxhuar situatë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet