Turqi, shkarkime në masë nga funksionet shtetërore

Më shumë se 10,000 funksionarë shtetërorë janë shkarkuar në Turqi 0në kuadër të hetimeve të hapura pas përpjekjes për grusht shteti në korrik. 15 media janë mbyllur. Funksionarët janë punonjës të shtetit, ministrive të edukimit, drejtësisë dhe shëndetësisë. Shumë funksionarë të tjerë janë prekur më parë nga ky spastrim që prej grushtit të shtetit të 15 korrikut.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet