Turqi, arrestohen 117 ushtarë

Një operacion i ri kundër ushtarëve të akuzuar për lidhje me rrjetin e dyshuar të bandës Fethullah Gulen ka nisur në Turqi. Si pjesë e këtij hetimi janë edhe pjesëtarët e Forcave të Armatosura në shërbim në provincën e Izmirit në mes 2010 dhe 2016. Prokuroria e Egjeut ka lëshuar konfiskime për 117 ushtarë ende në shërbim. Operacioni kryhet në të njëjtën kohë në 45 provinca. Ndër të kërkuarit, ka disa oficerë të forcave tokësore, xhandarmarisë dhe marinës.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet