Twitter shpjegon pse nuk do të bllokojë llogaritë e liderve botërorë (Trumpit)

Disa përdorues të Twitter kanë bërë thirrje në mënyrë të përsëritur që rrjeti social të bllokojë llogarinë e Presidentit Trump, por një deklaratë e re nga Twitter thuhet se kjo nuk do të ndodhë. Twitter ka reaguar më parë ndaj ankesave në lidhje me llogarinë e Trump duke thënë se disa llogari të përdoruesve kanë një vlerë ‘të reagimit’ të pblikut që i bën ata të rëndësishëm për të qëndruar në internet dhe për të informuar bisedën globale të rrjetit.

"Udhëheqësit e zgjedhur botëror luajnë një rol kritik për shkak të ndikimit të tyre të jashtëm në shoqërinë tonë. Bllokimi i një lideri botëror nga Twitter ose heqja e llogarive të tyre do të fshehë informacione të rëndësishme që njerëzit duhet të shohin dhe debatojnë."

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet