UNICEF, Afrikë jane 165 mijë fëmijë të kequshqyer

Kriza për ushqim, e shoqëruar nga dhuna, kërcënon jetën dhe të ardhmen e mijëra fëmijëve në Mali. Kështu ka paralajmëruar UNICEF, agjencia e OKB për fëmijërinë. Një raport i publikuar sot tregon se në 2018 në Mali, sipas vlerësimeve, 165,000 fëmijë po vuajnë nga kequshqyerja.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet