Vietnam, moti i keq shkakton 54 viktima

Numri i viktimave në Vietnam të shkaktuar nga reshjet e dendura është rritur në të paktën 54, të zhdukurit janë të paktën 40 dhe të plagosurit 21. Përmbytjet shkaktuan dëmtime të mëdha tek 16,740 shtëpi, ku rreth 1000 janë shkatërruar plotësisht. Dëme të mëdha ka edhe në të korra dhe në infrastrukturë. Njoftimi është dhënë nga Autoriteti i menaxhimit të fatkeqësive.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet