Zjarret në Kaliforni, shkon në 35 numri i viktimave

Autoritetet lokale të Kalifornisë kanë konfirmuar edhe tre vdekje të tjera të shkaktuara nga zjarri i madh në SHBA, duke e çuar kështu numrin e viktimave në 35. Nga e diela, kur filluan zjarret e parë, janë shkatërruan të paktën 3500 shtëpi dhe biznese. Aktualisht, rreth 90,000 njerëz janë të detyruar të largohen nga shtëpitë e tyre për shkak të flakëve që kërcënojnë zona të mëdha të shtetit amerikan.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet