7 Shenjat fizike që tregojnë se hormonet tuaja mund të jenë të pabalancuara

Hormonet ndikojnë në emocionet, sjelljen, sistemin imunitar dhe mbi të gjitha në dëshirën për të ngrënë. Kur hormonet tuaja janë në ekuilibër ju ndjeheni mirë, por nëse s’janë, çfarë ndodh? Simptomat e kësaj mosbalance janë të ndryshme nga personi në person megjithatë ka disa shenja kryesore që janë të përgjithshme. Këtu janë 7 pika kryesore që tregojnë se hormonet tek ju nuk janë në ekuilibër.

1.Humbje e flokëve

2.Aspak dëshirë për seks

3.Duar dhe këmbë të ftohta

4.Probleme të theksuara me stomaku

5.Aspak energjik

6. Shfaqja e akneve

7.Pedioda të çrregullta

Nëse jeni duke përjetuar ndonjë nga këto simptoma, nuk ka nevojë për panik. Bisedoni me mjekun tuaj, i cili mund t'ju ndihmojnë të kuptoni nëse keni probleme hormonale dhe si t'i trajtoni ato.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet