Del në treg ‘Toscolata’, çokollata toskane që mbron zemrën

Pas disa vitesh studim për çokollatën që bën mirë për zemrën më në fund, ‘toscolada’ del në treg. Ajo është një çokollatë e zhvilluar në kuadër të projektit kërkimor të njëjtin emër, i financuar nga Rajoni i Toskanës dhe realizuar nga Këshilli Kombëtar i Kërkimeve, Universiteti dhe Shkollës Sant'Anna e Pizës dhe Universitetit të Sienës. 'Toscolata’ ka dalë në treg kuti të vogla prej 40 gramësh. Ajo përmban përzierje bimësh të rritura në Toskanë, Itali. Një çocollatë e errët me shumë produkte bimore duke përfshirë edhe mollë të thata dhe vaj ulliri i një cilësie tejet të lartë. 'Toscolata’ ka treguar se ajo mund të zvogëlojë efektet e disa faktorëve të rrezikut të sëmundjeve kardiovaskulare.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet