Humbni peshë me dietën japoneze me banane dhe ujë

Kjo dietë aziatike është zbuluar në vitin 2008 dhe përfshinë konsumimin e bananeve dhe ujit në temperaturë të dhomës në mëngjes.

Gjithçka që u duhet të bëni për t’u dobësuar është të ndiqni këto rregulla:

1-Hani një ose dy banane për mëngjes.

2-Pasi t’i hani ato konsumoni ujë të ngrohtë ose në temperaturë dhome.

3-Hani rregullisht drekë dhe darkë pa ndonjë ëmbëlsirë.

4-Nuk duhet të hani në mes vakteve.

5-Mos hani darkë pas orës 20:00.

6-Këshillohet se gjatë kësaj diete nuk duhet të konsumoni alkool.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet