Ja si gratë e forta i luftojnë narcisistët

Narcisistët janë shumë të aftë të marrin kontrollin e jetës së të tjerëve. Ata përdorin çdo mënyrë për ti gjunjëzuar dhe në pjesën më të madhe të rasteve ia dalin. Ato i mundin duke i sfiduar në po të njëjtin terren. Ja çfarë ndodh me narcisistët:

1. Narcisistët preferojnë njerëzit simpatikë dhe të sjellshëm. Të parët i bëjnë të ndjehen mirë me veten e tyre, të dytët i ushqejnë egon.

2. Narcisistët janë mjeshtra të largimit të fajin nga vetvetja.

3. Ata janë të aftë të bëjnë shumë premtime, në mënyrë që personat me të cilin ata janë një marëdhënie të ndjehet nën sugjestion.

4. Ata kanë tendencë për të manipoluar njerëzit.

5. Ata sillen ndryshe në publik dhe ndryshe në ambjent privat.

6. Ata sulmojnë thuaje gjithmonë.

7. Kur zbulohen luajnë viktimën.

Gratë e forta arrijnë të kuptojnë kur dikush po luan me ta. Ata nuk do ti mëshirojnë dhe nuk do të gjykojnë në bazë të një të kaluare hipotetike. Gratë e forta i shohin në sy narcisistët, nuk e ulin zërin dhe nuk bëhen buratinë në duart e tyre. Ato luftojnë me krenari çdo mashtrim. Tentativat e narcisistëve për të luajtur me njerëzit, nuk gjejnë shteg tek gratë e forta. Vetëm në këtë mënyrë kur ndjehen viktima narcisistët largohen nga këto gra, në kërkim të viktimave të reja.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet