Mbërrijnë super biçikletat në Tiranë!

Ndërkohë që Hollanda po ndërton korsi bicikletash me plastikën dhe xhamin e ricikluar, Tirana rifillon programin e Riciklimit mbi dy rrota! Super biçikletat e para janë gati për të grumbulluar materialet e riciklueshme në Kopshtet dhe Shkollat e Tiranës!

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet