Në këtë restorant gatuajnë robotët

Spyce është një restorant në Boston ku robotët gatuajnë, ndërsa njërezit bëjnë atë çfarë dinë më mirë, mbajnë më muhabet klientët. Kuzhina e mbushur me robotë do më pak se tre minuta për të përgatitur një pjatë të ngrohtë, të shëndetshme dhe që nuk kushton shumë. Klientet mund ta porosisin përmes një touch screen të një tableti. Ingredientët seleksionohen prej tyre dhe vendosen brenda në një prej 7 tenxhereve të automatizuara. Mund të drekosh me më pak se 8 dollarë. Personeli i restorantit merret me pjesën tjetër, i sistemon ato nga ana estetike dhe ua servir klientave. Ky sistem është zhvilluar nga katër studentë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet