Pa zhurmë, starton nisma qytetare

Erdhi momenti për ata qytetarë që duan të vendosin vetë për parandalimin e zhurmave në kryeqytet. Nisma qytetare "Pa Zhurmë" startoi sot me nënshkruesit e parë për më pak zhurmë dhe bori në kryeqytet! Për herë të parë një nismë qytetare drejtuar Këshillit Bashkiak Tiranë sipas nenit 20 të ligjit për Vetëqeverisjen Vendore. Nismë e Ogerta Ujkashi e mbështetur nga Leviz Albania me bashkëpunimin e Qëndresa Qytetare.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet