Park edukativ për fëmijët, aty ku do të mësojnë të rregullat e qarkullimit

Në një park publik fëmijët do të mësojnë rregullat e sjelljes në rrugë, si dhe rregullat e qarkullimit. Projekti inovativ, i pari në rajon, përfshin një projekt ku "fëmijët do të argëtohen duke mësuar shenjat e rregullat e qarkullimit”. “DPTRRSH është institucioni ku ndryshimi i përditshëm lehtëson hap pas hapi, marrëdhëniet deri dje rraskapitëse të drejtuesve të automjeteve me shtetin, ul kostot e rrit transparencën për qytetarët, si edhe projekton të ardhmen me ide të reja e projekte inovative”, tha Rama. Në këtë park fëmijët do të mësojnë sjelljen në rrugë, rregullat e qarkullimit e si të jenë sa më të kujdesshëm dhe bashkëpunues.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet