STOP ligjit të verbër ! Këta njerëz duhet të mbijetojnë !

Fotoja që po bën xhiron e rrjeteve sociale është marrë sot në kohën kur inspektori e bashkisë Tiranë mban proçesverbal dhe gjobit, një nene që po përpiqet të mbijetojë pa NIPT

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet