Shëndeti, simptomat që duhet t'ju alarmojnë në këto ditë vere

Ditët e nxehta të verës sjellin dhe probleme me shëndetin, dhe nëse nuk i kushtohte vërtet vëmendje problemeve shëndetësore me të cilat mund të përballemi rrezikojmë të sëmuremi. Një numër i madh pacientësh i janë drejtuar QSUTsë për të kërkuar ndihmën e mjekëve, në një kohë kur temperaturat kanë arritur 40 gradë. Shefi i sektorit të sëmundjeve epidemiologjike në ISHP Alban Ylli, thotë se rritja e temperaturave rrit me 3% sëmundshmërinë. Si mund ta kuptojmë se kemi probleme me shëndetin në këto ditë të nxehta? Kur lëkura është tepër e thatë e dhimbja e muskujve të këmbëve.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet