Si të eliminojmë helmet nga trupi me këtë metodë të thjeshtë

Nëse dëshiron të largohesh toksinat nga trupi yt, në formë natyrale, mjafton të përdorësh këta përbërës si më poshtë:

2 lufë gjelle Epsom Salt (kripa që përdoret në qëndrat estetike, por dhe kripe normale)

2 lugë gjellë sode buke

5 - 5 litra ujë.

Futini këmbët brenda për 30 minuta. Kjo nuk është vetëm një mënyrë për të eliminuar helmet nga trupi, por dhe një përpjekje fantastike për tu relaksuar, pas një ditë të gjatë pune.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet