Sergio Fontana është presidenti i ri i Konfindustrisë shqiptare

Industrialisti Sergio Fontana do të jetë presidenti i ri Konfindustrisë Shqiptare (Confindustria Albania), shoqata që përfaqëson bizneset italiane në Shqiperi. Administratori i Farmalabor (seli në Puglia) është Presidenti i Zona BAT di Confindustria Bari BAT, dhe përfaqëson 55 firma italiane të rregjistruara në Confindustria Albania. "Do të punoj të bëhemi pike referimi për bizneset italiane që duan të bëjnë biznes në Shqipëri, dhe të konsolidojnë marëdhëniet me autoritetet shqiptare", tha Fontana. Shoqata përfaqëson biznese të fushës së ndërtimit, mekanikës, elektronikës, industrisë së turizmit dhe telekomunikimit.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet