Arrest me burg për avokatin dhe policin, akuzohen 'për rryshfet'

Togat e zeza vendosën sot arrest me burg për avokatin dhe policin që u akuzuan për marrjen e 2000 Eurove, për të infuencuar një proçës gjyqësor. Bëhet fjalë për Haki Dyli, 60 vjeç, roje në Gjykatën e durrësit, dhe Devis Qana, 40, me profesin avokat. Ata u arrestuan pas një proçedimi penal të nisur disa muaj më parë, pasi ndikonin palët në proçes.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet