Ekzekutimi i çiftit në Shkodër, fqinjët nuk dëgjuan gjë

Kanë folur për mediat komshijtë që u tronditën me tepër pas ngjarjes që ndodhi dje në mengjes në Shkodër. Njerëz shumë të mirë, familje e rregullt e pa probleme. "Të them të drejtën nuk kam dëgjuar asnjë zhurmë. Mesa di unë edhe komshijtë e tjerë nuk kanë dëgjuar asnjë zhurmë se përndryshe do kishin reaguar", thotë një komshije. Fqinjët kanë parë fillimisht makinën me drita ndezur, dhe më pas kanë lajmëruar policinë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet