Ekzekutimi i çiftit në Shkodër, pista për përfshirje në një grup të rrezikshëm kriminal

Një prej pistave që po heton Policia në Shkodër, pas vrasjes së bujshme të ish efektivit të policisë Boran Bercana, 30, dhe bashkëshortes së tij Silvana Ndoci, 25, është ajo e përfshirjes në një bande të rrezikshme në veri. Mediat raportojnë se i ndjeri ka qenë një efektiv ndaj të cilit janë vënë dhe masa disiplinore. Shërbimi i çështjeve të brendshme dhe ankesave po hetojnë rastin në fjalë. Në Shkodër ka qenë për kontroll dhe Drejtori i policisë së shtetit Ardi Veliu.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet