Holanda jep sinjale për Shqipërinë: luftoni krimin, mund të kthehen vizat

Zërave për kthim vizash për qytetarët shqiptarë, Drejtoresha e kufirit dhe emigracionit Aida Hajnaj i është përgjigjur duke thënë se Holanda nuk i ka shprehur asnjë shqetësim qeverisë shqiptare, përsa i përket shtetasve shqiptare që udhëtojnë apo qëndrojnë në këtë vend. Kjo ka qenë deklarata e bërë nga Drejtoresha e përgjithshme e kufirit dhe migracioni Aida Hajnaj gjatë një inspektimi në piken kufitare të Kakavijës. Ajo siguron se me palën holandeze do të punohet për evidentimin e rasteve të përfshirjes në veprimtari kriminale të shtetasve shqiptarë në Holandë.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet