Paditen dymbëdhjetë punonjës të kthimit të pronave në Vlorë

VLORE - Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit të Pronave kallëzon penalisht 12 punonjës të ZRKKP-së në Vlorë për akuzën e tjetërsimit të pronës. Padia u ngrit kundër ish drejtorit të ZRKKP dhe anëtarëve të komisionit të kthimit të pronave në Vlorë pasi sipas AKKP, punonjësit kanë ndikuar dhe kanë bërë të mundur tjetërsimin e pronës.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet