Pritet masa e sigurisë për të riun që vrau babain

21 vjeçari Mirald Metallari, i akuzuar për vrasjen e babait dhe plagosjen e nënës së tij, është në pritje të masës së sigurisë nga Gjykata e krimeve të rënda në Tiranë. I riu akuzohet për vrasje për shkak të marrëdhënieve familjare. Ai rrezikon burgim të përjetshëm. Organi i akuzës ka kërkuar masën e sigurisë arrest me burg.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet