Rrahu të shoqen, përfundon në burg

Godet me shkelma bashkëshorten, përfundon në qeli. Mëhill Qehajaj, 51 vjeçari me banim në Kullë të Durrësit është arrestuar një ditë më parë. ”Më datën 5 Shtator, në banesë ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike duke e goditur me shkelma në trup bashkëshorten e tij L.U, 45 vjeç”, informon policia e durrësit. Ndaj tij është ngritur akuza për “dhunë në familje” parashikuar në nenin 130/a të Kodit Penal.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet