Vlore, tre qytetarë rrihen para se të fillojë seanca

Ndodhi pak para se të fillonte seanca, para Gjykatës së apelit në Vlorë. Qytetarët të cilët do të paraqiteshin para trupit gjykues janë konfliktuar para dyerve të gjykatës. Ka patur dhe të plagosur. Sherri kishte nisur për një pikë mermeri në Lepenicë. Pas kësaj ngjarjeje seanca është pezulluar.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet