Vrau gruan: Ferdinand Ruko mund të dënohet me vetëm 35 vite burg

Ferdinand Ruko, burri që u akuzua për vrasjen e gruas së tij, duke e hedhur nga dritarja, mund të marrë 35 vite burg.Prokuroria kërkoi burgim të përjetshëm. Me gjykim të shkurtuar, Ruko mund të dënohet me 35 vite burg. Ngjarja për të cilën flitet ka ndodhur më datë 3 Dhjetor 2016 në lagjen Kryengritja në Fier. Ferdinand Ruko kishte zhveshur viktimën dhe e kishte rrahur në banjon e shtëpisë. Më pas e ka hedhur nga kati i katërt i pallatit, prej ku gruaja ka gjetur vdekjen.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet