Vrau vajzën e të dashurës me sëpatë, dënohet me burg shqiptari

Një 36 vjeçar shqiptar, me qëndrim në Suedi, ka marrë dënim për vrasjen me sëpatë të vajzës së të dashurës së tij, rreth 7 muaj më parë. Shtetasi Durim Lumi, u shpall fajtor dhe u dënua me 18 vite burg. Shqiptari refuzoi akuzat gjatë seancës, por prokurori tha se vrasja ishte e qëllimshme dhe ka ndodhur pas një sherri me vajzën e re. Autoritetet suedeze kanë zbuluar se ky shtetas rezulton të ishte i dënuar edhe në Greqi për shkak të një vrasje tjetër në këtë shtet.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet