Zbulohet organizata kriminale në Itali, 20 arrestime

Klani italian "Mariglianesi" që operonte në Napoi (Itali) është zbulua nga policia, e cila ka arrestuar dhe 20 anëtarë të tij. Ndër to dhe një shqiptar, Erson Nanaj, 35 vjeç. Ky i fundit banonte në Acerra, një komunë e Napolit. Klani merrej kryesisht me drogë, por dhe grabitje apo gjobëvënie, ndaj bizneseve dhe aktivitete të tjera me karakter kriminal. Arrestimet u ekzekutuan, pasi ishte marrë vesh se organizata do të kryente një vrasje.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet