Akademia, Bob Dylan do të marrë Nobel: ceremonia private

Bob Dylan do ta tërheqë Nobel-in gjatë kësaj fundjave. Njoftimi është bërë nga Akademia suedeze që i dha fund zërave që u ndezën, për mospjesëmarrjen e artistit në ceremoninë zyrtare të marrjes së çmimit Nobel. "Akademia suedeze dhe Bob Dylan ranë dakord të takohen gjatë fundjavës", shkruan sekretarja e përhershme e Akademisë Sara Danius, e cila shtoi se "ceremonia do të mbahet më anëtarët me të ngushtë të Komitetit, dhe media nuk do të jetë e pranishme". Bob Dylan, është Nobel për letërsinë, por ai ende nuk ka bërë të ditur vendimin e tij për pranimin ose jo të këtij çmimi.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet