Albumet e Leonard Cohen po shiten çmendurisht pas vdekjes

Më 11 nëntor bota u pikëllua nga lajmi i vdekjes së Leonard Cohen, një emër që shton në listën tashmë të gjatë të këngëtarëve që u shuan në vitin 2016. Pas vdekjes së tij ai ka thyer një rekord sa i përket shitjeve të albumeve dhe këngëve të tij, të cilat u rritën më 400 %. Ky është një lajm i mirë, por në të njëjtën kohë edhe i trishtë, pasi tregon se një ikonë duhet të vdesë që të vlerësohet nga publiku dhe audienca. Megjithatë kjo gjë konsiderohet si lajm i mirë gjithashtu sepse e kthen vëmëndjen tek kjo figurë e rëndësishme, dhe pse pas vdekjes së tij.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet