Britney Spears

Britney, në Shkurt filmi për karrierën e këngëtares

Së shpejti filmi për jetën e këngëtares Britney Spears. Fillimisht janë transmetuar disa nga sekuencat e këtij filmi i cili trajton ngjarjet më të rëndësishme të këngëtares si, divorci, apo kriza të tjera që ajo ka kaluar. Në Shkurt do të jetë premiera e tij dhe rolin e këngëtares e ka marrë aktorja Natasha Bassett, e cila do të luaj rolin e një prej këngëtareve që ka lënë gjurmë të pashlyeshme në historinë e muzikës pop.

Author
Hermes News

Redaksia

Shkruaj një koment

0 Komentet