Dënohet me 2 vjet burg për përdhunim, artisti Jean-Claude Arnault

Është dënuar me 2 vjet burg me akuzën “për përdhunim”, Jean-Claude Arnault, regjizori dhe fotografi franko-suedez. Skandali në fjalë, ka ndikuar jo pak edhe tek ngjarja më e madhe në botë, ajo e dhënies së çmimit Nobel për letërsinë.

I akzuar për ngacmime seksuale, artisti është gjetur fajtor për një përdhunim të ndodhur mes natës së 5 dhe 6 tetorit të vitit 2011.

Author

Shkruaj një koment

0 Komentet