Elton John

Elton John sëmuret rëndë gjatë turit të tij në SHBA

Aktualisht jashtë rrezikut për jetën

Këngëtari britanik Elton John po vuan nga një infeksion bakterial tepër i rëndë. Madje kjo po ndodh gjatë turit të tij. Infeksioni ka bërë që të ndalojnë të gjitha turet e programuara në SHBA Sipas menaxherit të tij, “këngëtari u bë shumë keq gjatë përfundimit të turit në Amerikën Latine javën e kaluar duke bërë që artisti të kthehet urgjentisht në Britani për një kurim urgjent”. Po sipas menaxherit, nëntë koncerte të cilat duhet të mbaheshin në Las Vegas, janë ndaluar urgjentisht. Në një deklaratë dhënë për mediat, menaxheri i këngëtarit është shprehur se “infeksione të këtij tipi janë shumë të rralla, por jashtë mase të rrezikshme dhe vdekjeprurëse”, pa dhënë më tepër detaje. Për fat të mirë stafi mjekësor ka bërë trajtimin e infeksionit në momentin më të parë duke e trajtuar me sukses. Sipas programit të koncerteve, Elton John ka planifikuar një seri performancash live në Britani në datën 3 Qershor. “Jam shumë me fat që kam] fansa kaq besnikë dhe të pandarë. Ju kërkoj falje për këtë mos

Author

Shkruaj një koment

0 Komentet